Tamez, Victoria - Pre K 3

Hello My Name Is...

Mrs. Victoria Tamez

Subjects Taught
Math, Reading, English Language Arts, Science, Social Studies

Education

Bachelor of Science in Interdisciplinary Studies-Texas A&M University-Kingsville, System Center San Antonio

Associate of Arts in Teaching-Palo Alto College

Experience

2 Years as a Substitute Teacher for Harlandale I.S.D. and San Antonio I.S.D.

1 Year as an At-Risk Intervention Tutor within Harlandale. I.S.D.

3 Years as a 2nd Grade Classroom Teacher at Carroll Bell Elementary

Currently completing 1st year as a PreKindergarten 3 Classroom Teacher

Bio

Born and raised on the Southside of San Antonio, Mrs. Tamez was educated in Harlandale Independent School District attending: Bellaire Elementary, Terrell Wells Middle School and McCollum High School.  Mrs. Tamez continued her education at Palo Alto College receiving an Associate of Arts in Teaching.In 2007, she transferred to Texas A & M University-Kingsville System Center San Antonio where she received her Bachelor of Science in Interdisciplinary Studies in 2009.

She is the oldest of her siblings and the first in her immediate family to attend and complete a college degree.  Happily married and raising a wonderful boy with love, Mrs. Tamez has a passion for education and looks forward to seeing all her students succeed!

Class Schedule

2016-2017

Pre-K ML Schedule

      

7:45 – 8:00

Breakfast

15 min

8:00 –8:10

Number Sense

10 min

8:10 –9:00

Specials (P.E., Art, Computer Lab…)

50 min

9:00- 9:05

Cognitive Transition #1

5 min

9:05 – 9:20

Daily News/Daily Message

15 min

9:20- 9:35

Letter Knowledge

15 min

9:35 - 9:50

Phonological Awareness

15 min

9:50 - 10:10

Read Aloud #1

20 min

10:10 –10:25

Journals

15 min

10:25 – 11:10

Thematic-based Literacy centers

45 min

11:10 – 11:15

Cognitive Transition #2

5 min

11:15 – 11:45

Lunch

30 min

11:45 – 12:15

Science/Social Studies (Read Aloud #2)

30 min

12:15 – 12:45

Math Centers

30 min

12:45-1:05

Physical Activity Time

20 min

1:05 – 1:35

Math Centers

30 min

1:35 – 1:55

Problem Solving

20 min

1:55- 2:00

Cognitive Transition #3

5 min

2:00-2:20

Read Aloud #3

35 min

2:20-2:55

Quiet Time

20 min

2:55-3:10

Snack

15 min

3:10-3:15

Dismissal

5 min

 

Announcements

We are going to have a great year!

Site Powered by: SharpSchool © 2004-2017 Education Web Hosting & Content Management Solutions